top of page

VERZENDEN BINNEN 1 - 3 WERKDAGEN                    GRATIS VERZENDEN VANAF + €100,00 (BELGIË)                   14 DAGEN RETOUR                  AFHAAL IN TURNHOUT

VERZENDEN BINNEN 1 - 3 WERKDAGEN                    GRATIS VERZENDEN VANAF + €100,00 (BELGIË)                   14 DAGEN RETOUR                  AFHAAL IN TURNHOUT

2021

LANCERING WEBSHOP

Waar het allemaal begon, de lancering van onze online webshop! Het moment was eindelijk daar en wat was het spannend om de eerste bestellingen te zien verschijnen in onze mailbox. Zo trots en enthousiast begon hier ons avontuur dan echt, het is een groot plezier om terug te blikken naar dit moment met de kennis van vandaag en waar we nu staan met Julia!

2022

Julia x Studio Char

POP-UP ARENDONK

Na het succes van onze aller eerste Pop-up winkel in Turnhout hadden we de smaak te pakken en opende we de deuren van onze tweede Pop-up. Samen met Studio Char veroverden we Arendonk met onze  prachtige collecties en een warm ontvangst. We waren zo blij om al onze klanten eindelijk persoonlijk te ontmoeten en om onze Julia sparkle met hun te delen.​

2023

ONZE EERSTE WINKEL

Julia By BB

Dromen komen echt uit! Onze eerste echte fysiek winkel is een feit, na een grondige renovatie van onze Pop-up in Turnhout opende we onze deuren op 28 oktober. Wat zijn we trots en ontzettend blij dat we dit hebben kunnen verwezenlijken. We zijn onze klanten enorm dankbaar en zij kunnen nu eindelijk in onze gezellige winkel hun favoriete items passen, wat een luxe! Duizendmaal dank aan onze trouwe klanten, zonder jullie was dit namelijk nooit gelukt, we love you! 

2023

Julia By BB

POP-UP TURNHOUT

We are back! Turnhout veroverde ons kempenhartje en riep ons terug naar de Le Bon site. Op 5 mei 2023 gingen we van start, dit keer in een ander pand. We merkten al snel dat we hier veel van onze vaste klanten mochten verwelkomen, stil aan maar zeker werd onze Pop-up een vaste waarde. Wat een droom!

lumaray-fashion-juliabb-278.jpg

TEAM JULIA

Zou jij graag deel uitmaken van ons JULIA avontuur?

ONS VERHAAL

Birgitte Beishuizen - Creator & Founder

Birgitte, met een decennium aan ervaring in de retail, is het gezicht achter Julia. Na tien jaar carrière vond ze het tijd om haar kennis en vaardigheden te benutten voor haar eigen onderneming. Ze heeft 2 prachtige dochters, Violette en Pauline en woont samen met haar man in Rijkevorsel. 

lumaray-fashion-juliabb-34.jpg

2021

POP-UP TURNHOUT

Julia x Studio Char

2021 markeerde een onvergetelijk hoofdstuk in de Julia-geschiedenis! Op 9 oktober openden we vol trots onze allereerste pop-up winkel in het hart van Turnhout, op de betoverende Le Bon Site, in samenwerking met Studio Char. Deze stap van een bloeiende online webshop naar onze allereerste fysieke winkel was meer dan een transformatie - het was de verwezenlijking van Birgitte haar droom.

2022

POP-UP ANTWERPEN

Julia By BB

En ja hoor, op 2 December 2022 was het dan zo ver! We opende onze Pop-up in Antwerpen. Omdat onze klanten van overal naar de kempen reisden voor onze Pop-up besloten we om naar Antwerpen te trekken met onze collecties. Zo konden onze klanten van overal gemakkelijk bij ons terecht. Onze droom van een eigen winkel groeide en groeide.

Marie Queritet

Social media manager & Verkoop

Marie is sinds November 2023 op onze Julia trein gesprongen. Ze zal jou voorzien van de leukste content en de laatste nieuwtjes binnen Julia. Alsook zal je haar vaak tegenkomen in onze winkel te Turnhout waar ze jou graag ontvangt en helpt om de perfecte outfit te vinden. Marie is een echte van Hoogstraten maar woont nu samen met haar vriend in Turnhout centrum. Ze vindt het zalig om de kleinste dingetjes te romantiseren en zal je altijd doen lachen op een slechte dag. 

Cloë Sprangers

E-commerce en klantendienst

Sinds juli 2022 is Cloë fulltime bij ons in dienst. Haar reis begon bij JULIA in 2021 toen ze als flexi werkte in onze eerste pop-up te Turnhout. Haar dagen zijn gevuld met het verwerken van al jullie bestellingen, en dat doet ze met liefde en plezier! Cloë staat ook in voor de klantendienst, en het beheren en verwerken van de stock. Buiten het werk is ze een 24-jarige levensgenieter, altijd goedlachs en zeer sociaal. Ze woont in het centrum van Turnhout en brengt graag haar vrije dagen door met haar vrienden, genietend van gezellige avondjes uit.