top of page

F A Q

DE GEWENSTE MAAT IS UITVERKOCHT, KOMT DEZE NOG TERUG?

Sorry love, je grijpt net mis. We doen ons uiterste best om alle items zo snel mogelijk aan te vullen. Uiteraard houden we je hiervan zo goed mogelijk op de hoogte. Volg ons via de social media kanalen om juist dit soort informatie niet te missen! Tevens kun je bij het product wat is uitverkocht je emailadres achterlaten zodat je een mail ontvangt als het item weer voorradig is.

KAN IK NA HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING DEZE NOG AANPASSEN OF ANNULEREN?

Helaas is het niet mogelijk je bestelling in ons systeem na het plaatsen te wijzigen. Wel kun je een mailtje sturen naar info@juliabybb.com met alle gegevens. Mocht de bestelling nog niet in behandeling zijn doen wij er alles aan om je verder te helpen. 

HOE VALLEN DE ITEMS QUA PASVORM?

Bij elk item vind je bij de details duidelijk aangegeven hoe een item valt indien dit anders is dan de normale pasvorm. Maten en keuzes worden altijd zo duidelijk mogelijk beschreven in cm's/jaren etc. Deze informatie wordt direct overgenomen van de leverancier. Heb je toch nog specifieke vragen stuur dan een mailtje naar info@juliabybb.com

IK HEB GEEN ORDERBEVESTIGING ONTVANGEN, WAT NU?

Indien het bedrag wel van je rekening is afgeschreven en de bevestiging is zeker weten niet ontvangen (check ook aub je spam folder in je mail!) stuur dan een mailtje naar info@juliabybb.com en wij kijken er naar.

KUN JE EEN KORTINGSCODE GEBRUIKEN BIJ JULIA BY BB?

Ja een kortingscode is te gebruiken in onze webshop. Deze worden uitgegeven door JULIA BY BB zelf en kun jij bij de checkout invullen onder het kopje 'kortingscode'. Let op: de kortingscode dient in 1x te worden besteed. 

WAT ZIJN DE VERZENDINGSKOSTEN BIJ JULIA BY BB?

Julia rekent voor België een verzendkost van 4,95€ aan. Indien je bestelling boven de €100 is, nemen wij de kosten op ons. 
Voor Nederland is dit boven de 150 euro.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Alle bestellingen worden binnen de 1-3 werkdagen verzonden. Wij behandelen onze bestellingen zo snel mogelijk en proberen u zo snel mogelijk blij te maken met uw bestelling!

NAAR WELKE LANDEN VERSTUREN JULLIE?

Julia verstuurd naar Belgie en Nederland. 
Wil je toch graag je bestelling ontvangen in een ander EU land. Stuur dan zeker even een mailtje naar info@juliabybb.com en we regelen dit voor je. 

HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een verzendbevestiging met daarbij een track&trace code. Hiermee kun je je pakketje volgen tot aan de deur.

EEN ITEM RETOURNEREN.

Meld jouw retour aan per mail en verzend het naar het volgende adres:

Julia by bb 
Prinsenpad 44
2310 Rijkevorsel

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN INDIEN IK EEN ITEM WIL RETOURNEREN?

  • Het artikel dient binnen 14 dagen* na ontvangst retour bij ons zijn binnengekomen

  • Items moeten in originele staat en/of verpakking inclusief tag worden geretourneerd

  • Items mogen niet zijn gedragen/gebruikt 

  • Items bevatten geen vlekken

WAT ALS IK MIJN RETOUR TE LAAT TERUGSTUUR OF ALS DEZE NIET VOLDOET AAN DE VOORWAARDEN?

Helaas is het dan niet mogelijk om je retour in behandeling te nemen en geld terug te storten. Je ontvangt of het item retour, of we sturen je een kortingscode, dit ligt geheel aan de situatie en status van je retour.

IK ZIE DAT MIJN RETOUR IS GELEVERD IN RIJKEVORSEL MAAR IK HOOR NOG NIKS, WAT NU?

Alle retouren die bij ons binnen komen worden altijd binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt. Vaak zie je via je track&trace code van de retourzending dat hij al binnen is bij ons maar ontvang je niet direct een creditnota. We ontvangen dagelijks vele pakketten en deze kunnen niet allemaal direct worden verwerkt, hier zit een vast team op die wel gegarandeerd je retour binnen 14 dagen verwerkt. 
Indien je zeker wil zijn mag je altijd contact opnemen met het Julia team. 

 

MIJN PRODUCT IS BESCHADIGD/ONTBREEKT/

VERVKEERD, GELEVERD, WAT MOET IK DOEN?

​Allereerst, onze excuses! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur aub een mailtje naar onze info@juliabybb.com met daarin alle gegevens (eventueel foto’s van het beschadigde product) en wij pakken dit zo snel mogelijk op.

IK HEB EEN VERKEERD BEDRAG TERUGGESTORT GEKREGEN, WAT MOET IK DOEN?

Allereerst, onze excuses! Stuur aub een mailtje naar info@juliabybb.com met alle gegevens en wij pakken dit zo snel mogelijk op.

WAT ZIJN DE GARANTIEVOORWAARDEN EN HET GARANTIETERMIJN?

Op een item gekocht bij JULIA BY BB hanteren wij een garantietermijn van 30 dagen na aankoop.

Onderstaande klachten vallen niet onder de garantie:

1. Uitzonderlijke slijtage 

2. Beschadiging door nalatigheid of door het niet houden aan de wasvoorschriften

3. Batterijen

4. Water, val of stootslijtage

5. Verkleuring van sieraden 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR RETOURNEREN?

De kosten voor het retourneren van items zijn voor de kosten van de klant. Het ligt aan de verzendmethode wat je betaalt voor een pakketje en de grootte van je pakket.

Let er op dat je voldoende betaalt voor het retourneren van je pakketje om extra portokosten te voorkomen.

 

Indien wij een opdracht krijgen om portokosten te betalen van BPOST ivm het onvoldoende frankeren van je pakketje trekken wij dit bedrag van je retourzending af en maken we dit kenbaar via mail. 

Let op: Indien je pakketje zoekraakt en er is geen geldige track&trace code dan kunnen wij helaas niet het bedrag crediteren. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje totdat je retourzending is terugbetaald. Dit is het enige bewijs dat je pakketje 100% is verzonden aan ons.

KAN IK MIJN BESTELDE ARTIKEL OMRUILEN VOOR EEN ANDER ARTIKEL?

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel.

 

bottom of page